Αποτελεσματική Πλατφόρμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Το Smartsoft HR είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο και ενσωματώνει ολόκληρη τη διαδικασία διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την πρόσληψη και την ενσωμάτωση νέων υπαλλήλων, μέχρι τη διαχείριση αιτημάτων άδειας και την παρακολούθηση της απόδοσης των εργαζομένων. Με το Smartsoft HR, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξορθολογίσουν όλες τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού τους σε μια αποτελεσματική, εύχρηστη πλατφόρμα, καθιστώντας εύκολη την ανάδειξη των καλύτερων από τους υπαλλήλους τους.

Ζητήστε μια επίδειξη

Δημιουργήστε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους σας με το SmartSoft HR!

Ένα τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να εποπτευθεί σε μια επιχείρηση. Καθήκοντα όπως η οργάνωση και ο συντονισμός, η στρατολόγηση και η εξοικείωση, πρέπει να αντιμετωπίζονται σωστά και με προσοχή. Είναι υψίστης σημασίας να τεθούν τα πρότυπα έχοντας κατά νου έναν κοινό στόχο. 

Διαφορετικά, μπορεί να προκύψουν ερωτήσεις. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν ένας υπάλληλος να ρίξει μια ματιά σε ένα απόκομμα προηγούμενης επιταγής; Είναι η διαδικασία απλοποιημένη; Ποια είναι η διαδικασία για την απόκτηση στοιχείων χρόνου διακοπών ή παροχών; 

Εξαιτίας αυτού, το επαγγελματικά κατασκευασμένο λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού μας έχει κερδίσει μεγάλη έλξη. Μια λύση που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για την ενίσχυση τόσο της ικανοποίησης όσο και της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Το Smartsoft HR έχει κατασκευαστεί για να καλύπτει όλες τις απαραίτητες ανάγκες, για να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την επιχείρησή σας, με μια απλή στη χρήση διεπαφή και εκπληκτικά εργαλεία.

Ολοκληρωμένη Λύση Στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Οργάνωση Επιχειρήσεων

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και ενημερώστε τα γραφήματα των υπαλλήλων σας με απλά βήματα.
Διορίστε μια θέση στους υπαλλήλους σας, αναθέστε ένα τμήμα σε αυτούς και δημιουργήστε ένα εύκολο στην επεξεργασία και διαχείριση οργανόγραμμα για την ευχαρίστησή σας. Κάντε όποιες αλλαγές θέλετε, είναι εύκολο.

Περί Ιεραρχίας.

Ποιος πρέπει να αναφέρει σε ποιον; Ποιος είναι υπεύθυνος για τι;Προκειμένου να καθοριστεί περαιτέρω και να καθιερωθεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς και να βελτιωθεί ο χειρισμός της επικοινωνίας και η μεταφορά πληροφοριών, απαιτείται ένα σύστημα ιεραρχίας. Θα πρέπει να τακτοποιηθεί και να αναπαρασταθεί με σαφή τρόπο, με επίπεδα που είναι εύκολα κατανοητά για όλους.Ένα οργανόγραμμα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

Σχετικά με το Διάγραμμα

Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα ενός εργασιακού περιβάλλοντος. Συνδέστε τις τελείες σχετικά με τις θέσεις, τα τμήματα και άλλες λεπτομέρειες των υπαλλήλων σας. 

Κάντε κλικ σε μια κάρτα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ τους, θα εμφανιστεί ένα εξατομικευμένο ενημερωτικό παράθυρο για να σας κρατά ενήμερους.

Εκτίμηση

Το SmartSoft HR σάς δίνει τη δύναμη να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εύκολα αξιολογήσεις απόδοσης εργαζομένων. Να συνδυάζει όλα τα είδη πληροφοριών μαζί και να καθοδηγεί την ανάπτυξη των εργαζομένων αποκτώντας βαθύτερη διορατικότητα. Ένα ευεργετικό χαρακτηριστικό για κάθε λήψη αποφάσεων και προγραμματισμό.

Πλήρης ευελιξία στη δημιουργία εντύπων αξιολόγησης.

Δημιουργήστε τις δικές σας φόρμες αξιολόγησης. Εφαρμόστε τη μορφή που επιθυμείτε και αξιοποιήστε στο έπακρο το σύστημα ελέγχου μας.

Διευρύνετε την παρατήρηση και την κατανόησή σας σχετικά με όλες τις πτυχές του προσωπικού σας

Διευρύνετε την παρατήρηση και την κατανόησή σας σχετικά με όλες τις πτυχές του προσωπικού σας

Ενημερώστε τους υπαλλήλους σας όταν πρέπει να ολοκληρώσουν μια αξιολόγηση.

Αποστολή ειδοποιήσεων στην πύλη εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι βρίσκουν την αξιολόγηση απόδοσης που πρέπει να ολοκληρώσουν. Μπορείτε να ειδοποιήσετε μια ομάδα θέσεων εργασίας ή ένα ολόκληρο τμήμα.

Παρακολουθήστε τις απαντήσεις αξιολόγησης

Ευκολία για τους διευθυντές και τους προϊστάμενους να δουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και να σχεδιάσουν βήμα προς βήμα ενέργειες για το τι να κάνουν με έναν υπάλληλο με άσχημα αποτελέσματα.

Ρίξτε μια ματιά στις επιδείξεις μας

Αιτήσεις

Αναζητάτε έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για να μείνετε σε επαφή με ολόκληρο το προσωπικό σας; Το SmartSoft HR είναι η τέλεια λύση! Οι υπάλληλοί σας θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν κάθε είδους αιτήματα μέσω της πύλης εργαζομένων τους.

Οι αίτησεις δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο

Η πύλη υπαλλήλων Smartsoft HR διευκολύνει τους υπαλλήλους σας να διαχειρίζονται και να δημιουργούν τα αιτήματά τους. Μπορούν να ζητήσουν άδειες άδειας, επαγγελματικά έξοδα που μπορεί να χρειαστούν, προκαταβολές και πιστοποιητικά κάθε είδους. Οι διευθυντές και οι επόπτες μπορούν να δουν τα αιτήματα από την πύλη τους και να τα εγκρίνουν.

Διαχείριση θέσεων εργασίας

Διαχείριση διαφημίσεων. Βρείτε νέους υπαλλήλους. Δημιουργήστε μια αποτελεσματική ομάδα.

Διαχείριση διαφημίσεων

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε διαφημίσεις για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας σας.

Συνέντευξη & Πρόσληψη

Σχεδιάστε συνεντεύξεις με υποψηφίους και δημιουργήστε τυποποιημένα συμβόλαια για αυτούς.

Εφαρμογές

Λάβετε και διαχειριστείτε τις αιτήσεις εργασίας που δημοσιεύονται στις διαφημίσεις σας.

Διαχείριση έργου

Δημιουργήστε έργα. Σχεδιάστε χρονοδιαγράμματα. Αναθέστε εργασίες. Τόσο απλό.
Αναθέστε έργα και εργασίες στους υπαλλήλους σας. Με το SmartSoft HR ο προγραμματισμός των νέων σας έργων και η παρακολούθηση του χρόνου τους δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.Οι υπάλληλοί σας μπορούν να δουν μέσω της πύλης υπαλλήλων τις εργασίες τους και να τις ολοκληρώσουν. Μπορούν ακόμη και να κάνουν ένα διάλειμμα κάνοντας παύση μιας εργασίας. Οι διαχειριστές μπορούν να δουν το χρονοδιάγραμμα και τις ολοκληρωμένες εργασίες.

Δοκιμάστε μια επίδειξη τώρα

Σημειώσεις & Προειδοποιήσεις

Είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας να βρει έναν τρόπο επικοινωνίας με τους υπαλλήλους σας. Με την πλατφόρμα μας οι διευθυντές σας μπορούν εύκολα να στείλουν προειδοποιήσεις ή σημειώσεις σε ένα άτομο ή μια συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων.

Υπόμνημα

Ένας εύκολος τρόπος επικοινωνίας με τους υπαλλήλους σας. Στείλτε συλλογικά στην πύλη υπαλλήλων σημειώσεις και σημειώσεις σχετικά με την εργασία των υπαλλήλων σας και τα καθήκοντά τους.

Προειδοποιήσεις

Σκοπός των προειδοποιήσεων είναι η ενημέρωση των εργαζομένων για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την απόδοσή τους. Για παράδειγμα, καθυστερήσεις στην εργασία, μη τήρηση προθεσμιών ή κακή συμπεριφορά μεταξύ των συναδέλφων τους. Οι υπάλληλοί σας μπορούν να δουν πόσες προειδοποιήσεις έχουν και για ποιο λόγο, μπαίνοντας στην πύλη υπαλλήλων τους.

Εύκολο σύστημα διαχείρισης εγγράφων

Ψηφιοποίηση εγγράφων. Αυτοματοποιήστε τις αξιολογήσεις. Ελέγξτε τα έξοδά σας.
Πλήρως οργανωμένη Εξερεύνηση αρχείων με όλους τους φακέλους και τα απαραίτητα αρχεία που έχουν μεταφορτωθεί ποτέ στην πλατφόρμα από όλους τους υπολογιστές της επιχείρησής σας. Ανεβάστε, διαχειριστείτε και διαγράψτε έγγραφα με τον πιο εύκολο τρόπο! Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα έγγραφά σας χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα.

Εκπαίδευση

Εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σας σε όποιο αντικείμενο επιθυμείτε! Βελτιώστε τη διαδικασία απόκτησης βασικών γνώσεων για την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Κατευθύνετε τους υπαλλήλους σας σε πηγές πληροφοριών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη θεωρητικών δεξιοτήτων, καθώς και στη βελτίωση των τεχνικών πτυχών της εργασίας. Ας μην ξεχνάμε επίσης τη σημασία των soft skills.

Δημιουργήστε τα δικά σας σεμινάρια!

Δημιουργήστε έναν τίτλο μαθήματος. Κατηγοριοποίηση σε μαθήματα. Ανεβάστε τα αρχεία σας. Αναθέστε το μάθημα σε υπαλλήλους με βάση τη θέση εργασίας. Υποβάλλουν. Τόσο απλό!Είναι βολικός και σίγουρος τρόπος για να φέρεις κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα. Η μάθηση και η συνέχιση της βελτίωσης είναι ο στόχος. Μην αφήνετε τα γρανάζια να σκουριάζουν!

Υποστήριξη μεταφόρτωσης πολλαπλών μορφών αρχείων.

Διαμόρφωση και Ρυθμίσεις

Πλήρως παραμετροποιημένες ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε και να οργανώσετε την επιχείρησή σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Διαχειριστείτε τα δικαιώματα των χρηστών στην πλατφόρμα καθώς και τα αιτήματα προς το HR. Δημιουργήστε εκτυπώσιμα προσαρμοσμένα πρότυπα, πρότυπα για πιστοποιητικό εργασίας, συμβάσεις, διαφημίσεις ανοίγματος θέσεων εργασίας, ειδοποιήσεις και άλλα.Χειριστείτε τα δεδομένα των εργαζομένων και δείτε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες είναι απαραίτητες.Πολλές επιλογές, ρυθμίσεις και εργαλεία μπορούν να βρεθούν και να περιμένουν να εξερευνηθούν, για να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σας.

Ρίξτε μια ματιά στις επιδείξεις μας

Αναφορές

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Ενημερωτικά δεδομένα για την προβολή της τρέχουσας κατάστασης μιας επιχείρησης, σχετικά με θέματα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πληροφοριών που σχετίζονται με τους εργαζόμενους.Εντοπίστε ελαττώματα, κάντε μελλοντικά εστιασμένα αποτελεσματικά σχέδια, παρακολουθήστε την απόδοση του προσωπικού.

Τι μπορείς να κάνεις

Ανάλυση προσλήψεων/απόλυσης, ιστορικό αλλαγών υπαλλήλων, αναφορές ίσων ευκαιριών απασχόλησης, αξιολογήσεις, αξιολογήσεις από ομοτίμους, αναφορές πρόσληψης, αποζημιώσεις… και πολλά άλλα.

Let’s make your vision a reality!

Are you interested in discussing my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you