SmartSoft Point of Sale System handles the entire process from request for delivery to payment collection and reconciliation.

SmartSoft
Point of Sale

Το SmartSoft POS είναι ένα πλούσιο σε δυνατότητες, επεκτάσιμο και εύκολο στη χρήση λογισμικό Point of Sale. Ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για κάθε επιχείρηση που αναζητά μια διαισθητική και εύκολη στη χρήση λύση σημείου πώλησης.
Λειτουργεί ως διεπαφή μεταξύ του επισκέπτη και του προσωπικού, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες τους. Το SmartSoft Point of Sale System χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία από το αίτημα για παράδοση έως την είσπραξη και τη συμφωνία πληρωμής.

SmartSoft Point of Sale System (POS) will streamline your entire business operations. The seamlessly integrated solution is easy to implement and manage and is suitable for Restaurants, Bars, Cafe, Retail or any other type of products or services you offer. Manage your hotel’s room service, banquet operations and billing operations effortlessly with SmartSoft POS.

Επιλέξτε Τύπος παραγγελίας

Λιανικές πωλήσεις

Το SmartSoft Point of Sale System είναι ένα σύστημα διαχείρισης λιανικής που απευθύνεται σε πελάτες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μικρές όσο και από μεγάλες επιχειρήσεις. Με αυτήν τη λύση, οι έμποροι λιανικής μπορούν να διαχειρίζονται τις πωλήσεις, τα οικονομικά, το απόθεμα και τους πελάτες τους από μια ενιαία ενσωματωμένη εφαρμογή για υπολογιστές. Αυτή η λύση είναι επεκτάσιμη για να ταιριάζει στις ανάγκες των λιανοπωλητών όλων των μεγεθών, από καταστήματα ενός χρήστη έως εθνικές αλυσίδες με εκατοντάδες χρήστες.

Δειπνήστε μέσα

Το SmartSoft POS προσφέρει εργαλεία που σας βοηθούν να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά. Από το Smartphone, το Tablet ή το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web, μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις των καθισμάτων στο σύστημα, τα τραπέζια εμφανίζουν ζωντανή κατάσταση μεμονωμένων τραπεζιών, από κρατημένα, κατειλημμένα, κενά, μη διευθετημένα και άλλα. Διαθέτει εκτεταμένο σύστημα αναφορών, πρόσβαση βάσει αδειών πολλών χρηστών και πολλαπλές οθόνες που βοηθούν στη διαχείριση της επιχείρησής σας πιο αποτελεσματικά.

Delivery

Η εφαρμογή POS σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε, να παρακολουθείτε και να αναλύετε όλες τις παραγγελίες από το εστιατόριό σας με αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείτε να διατηρείτε βάση δεδομένων πελατών με πλήρεις πληροφορίες των πελατών σας για τις τακτικές παραδόσεις σας. Μπορείτε να χαρτογραφήσετε τη διαδρομή των προγραμμάτων οδήγησης παράδοσης με ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργίας χαρτών που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στην πόρτα του πελάτη εύκολα και γρήγορα.

Take Away

Το SmartSoft Point of Sale System προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που κάνουν την παραγγελία σε πακέτο πιο εύκολη για τους επισκέπτες και πιο αποτελεσματική για το προσωπικό σας. Διαχωρίστε τις παραγγελίες, συγχωνεύστε παραγγελίες, εκτυπώστε ξανά παραγγελίες ή διευθετήστε τις με τη λειτουργία ελέγχου επισκέπτη.

Μόδα Περιπτέρου

Το SmartSoft Point of Sale System είναι ένα ισχυρό λογισμικό Point of Sale που δίνει στους επισκέπτες σας πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγγελίας. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να επιλέξουν αντικείμενα, να εφαρμόσουν τροποποιητές αντικειμένων και να επιβεβαιώσουν παραγγελίες στη λειτουργία Kiosk για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Η λειτουργία Kiosk είναι ιδανική για υπηρεσία δωματίου σε ξενοδοχεία και εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης.

Room Service

Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του SmartSoft POS με το PMS, σας δίνει πλήρη πρόσβαση στη βάση δεδομένων των επισκεπτών από το PMS, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να χρεώσετε τον λογαριασμό αμέσως στο δωμάτιό τους. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε πιστωτικά όρια και να διακανονίσετε την πληρωμή με διαφορετικούς τρόπους σύμφωνα με το αίτημά τους. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε ακόμη και τις ρυθμίσεις κατανάλωσης του επισκέπτη.

Λειτουργίες Τιμολόγησης

Η τιμολόγηση είναι το πιο κρίσιμο και επίσης το τελικό στάδιο μιας διαδικασίας πώλησης. Διαχειρίζεται την τιμολόγηση παραγγελιών, την επεξεργασία πληρωμών και τον προγραμματισμό παράδοσης, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχουν κενά μεταξύ των διαδικασιών παραγγελίας και παράδοσης.
SmartSoft Point of Sale System (POS) will streamline your entire business operations
Το SmartSoft POS διαθέτει διάφορες επιλογές πληρωμής όπως μετρητά, επιταγή, πιστωτική κάρτα, χρεωστική/πιστωτική κάρτα και πόντους ανταμοιβής/επιβράβευσης. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να διακανονίζετε τους λογαριασμούς με όποιον τρόπο επιθυμεί ο πελάτης σας. Για τακτικούς επισκέπτες, μπορείτε να προσθέσετε τον λογαριασμό σε πιστωτικό λογαριασμό και ακόμη και να προσθέσετε στο δωμάτιο των εσωτερικών επισκεπτών. Το SmartSoft POS μπορεί να διασυνδέεται με πύλες πληρωμής και συστήματα αφοσίωσης τρίτων που διατίθενται στον κλάδο.
Το SmartSoft POS διευκολύνει την παρακολούθηση των παραγγελιών, τη διασφάλιση ότι είναι σωστές και την έγκαιρη χρέωση. Σας επιτρέπει επίσης να ακυρώνετε αντικείμενα εν κινήσει, οπότε αν ένας πελάτης δεν θέλει κάτι ή θέλει κάτι να αφαιρεθεί από την παραγγελία του, μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Επιπλέον, τα ακυρωμένα στοιχεία καταγράφονται στο σύστημα και μπορούν να προβληθούν ανά πάσα στιγμή στις αναφορές.
Ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που ζητούν οι επισκέπτες είναι η δυνατότητα διαχωρισμού των λογαριασμών. Το SmartSoft POS διευκολύνει τον διαχωρισμό των λογαριασμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έχετε πλήρη ελευθερία να μοιράσετε τους λογαριασμούς ανά θέση ή αντικείμενο σε πλάτος. Μετακινήστε λογαριασμούς από έναν πίνακα σε άλλο και συγχωνεύστε επίσης λογαριασμούς σε έναν πίνακα.

Μενού Διαχείρισης και Τροποποιήσεις Στοιχείων

SmartSoft POS can be used for any number of purposes ranging from a restaurant menu to a warehouse inventory management system.
Το SmartSoft POS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, από μενού εστιατορίου έως σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων αποθήκης. Με το SmartSoft POS, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα μενού θέλετε με κάθε μενού να έχει τις δικές του ομάδες μενού, υποομάδες μενού, τύπους στοιχείων, ομάδες, τιμές και τροποποιητές στοιχείων. Οι πρόσθετες συνταγές ειδών που δημιουργούνται στο σύστημα διασφαλίζουν επίσης ότι η κατανάλωση παρακολουθείται με ακρίβεια καθώς το απόθεμα και το απόθεμα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζονται επίσης πολλαπλοί γραμμικοί κώδικες ανά είδος.

Προσπαθείτε να βρείτε το πιο ευέλικτο και
εύκολα προσαρμόσιμο λογισμικό POS για την επιχείρησή σας;

Το SmartSoft POS είναι η λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καταγραφή εμπορευμάτων και Διαχείριση Αποθεμάτων

Το λογισμικό SmartSoft Point of Sale διαθέτει λειτουργίες που βοηθούν στη διατήρηση του αποθέματός σας. Η εξελιγμένη μονάδα διαχείρισης αποθεμάτων και αποθεμάτων σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το απόθεμα της εταιρείας. Η εκ των προτέρων παρακολούθηση και οι αναφορές σας κρατούν ενήμερους για τα επίπεδα αποθέματος και βλέπετε τις κυμαινόμενες απαιτήσεις στο κατάστημά σας. Μπορείτε να ενημερώσετε το απόθεμα με αγορές, εισαγωγές και εξαγωγές από ή προς άλλα υποκαταστήματα, εσωτερικές παραγγελίες στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας, καταγραφή καταστροφών και παραγωγή συνταγών ειδών.
SmartSoft POS software has features that help maintain your inventory
Το Σημείο Πώλησης SmartSoft έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το απόθεμά σας και να σας βοηθά να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας. Με απόθεμα σε πραγματικό χρόνο, επίπεδα συστατικών και άλλα είδη, παρέχουμε μία από τις καλύτερες λύσεις για έλεγχο όλων των αντικειμένων.
Το SmartSoft POS παρέχει έναν μηχανισμό για τον ορισμό των ελάχιστων και μέγιστων επιπέδων αποθέματος ανάλογα με το είδος, όταν το επίπεδο φτάσει στο όριο σε οποιοδήποτε από τα σενάρια, το σύστημα θα σας ειδοποιήσει διασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν έχετε υπερβολικό ή υπολειπόμενο απόθεμα.
Το POS παρέχει τη δυνατότητα έναρξης μεταφορών αντικειμένων και αποθεμάτων μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων ή τμημάτων.

Σύστημα Προβολής Κουζίνας

Το POS είναι η ιδανική λύση για γρήγορη παραγωγή και παράδοση. Ανεξάρτητα από το είδος της παραγγελίας, η κουζίνα σας λαμβάνει την παραγγελία αμέσως στο Kitchen Display System. Το KDS εμφανίζει όλες τις τρέχουσες, εκκρεμείς και εξυπηρετούμενες παραγγελίες στην οθόνη, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες με ακρίβεια.

Διαχείριση Κρατήσεων Τραπεζιού

Το Smart POS παρέχει μια προβολή της κατάστασης του εστιατορίου σας για τα τραπέζια που είναι δεσμευμένα ή σε αναμονή. Αυτό σας διευκολύνει να κάνετε κράτηση για τραπέζι για τους εσωτερικούς επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας ξεχωριστές ζώνες σερβιρίσματος.

Ώρα προσέλευσης

Το SmartSoft Point of Sale σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σύστημα γραμμωτού κώδικα που σας βοηθά να παρακολουθείτε ολόκληρο το απόθεμά σας. Μπορείτε να ορίσετε κωδικούς, κατηγορίες και ονόματα για καθένα από τα στοιχεία και να ενεργήσετε ανάλογα με την άνεσή σας. Οι γραμμωτοί κώδικες είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους πώλησης ή ανάκτησης δεδομένων σε λίγα δευτερόλεπτα, καθιστώντας έτσι το SmartSoft POS ένα βολικό εργαλείο λογισμικού

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Με τη δυνατότητα αποθήκευσης στοιχείων βάσει κωδικών, κατηγοριών και ονομάτων (προφανώς), το SmartSoft POS σάς βοηθά να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας χρησιμοποιώντας γραμμικούς κώδικες για ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση. Μπορείτε να σαρώσετε γραμμωτούς κώδικες κατά τη διαμόρφωση των αντικειμένων σας και να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα για να πουλήσετε ή να διαχειριστείτε τα στοιχεία σας γρήγορα. Το SmartSoft POS ενσωματώνεται με όλες τις μεγάλες μάρκες σαρωτών γραμμωτού κώδικα που διατίθενται στην αγορά. Μπορείτε να ελέγξετε εδώ, τη λίστα με τους σαρωτές γραμμωτού κώδικα που είναι ενσωματωμένοι στο SmartSoft. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης, εάν δεν βλέπετε τη συσκευή σας στη λίστα και θέλετε να τη διασυνδέσουμε με το SmartSoft POS.
Το SmartSoft POS λειτουργεί με όλους τους εκτυπωτές POS που διαθέτουν πρόγραμμα οδήγησης για windows που λειτουργεί. Μπορείτε να ορίσετε τη διάταξη αποδείξεων με προσαρμοσμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο SmartSoft POS. Το SmartSoft POS ενσωματώνεται επίσης με εκτυπωτές Fiscal που διατίθενται στην αγορά.
Το SmartSoft POS δέχεται διαφορετικούς εκτυπωτές κουζίνας για την εκτύπωση των KOT’s για κάθε ομάδα μενού που προετοιμάζεται σε διαφορετικούς χώρους κουζίνας.

Το SmartSoft POS παρέχει έναν απλό τρόπο διαχείρισης των τιμών ενός στοιχείου μενού σε ειδικές προσφορές. Μπορείτε να ορίσετε τις τιμές «Happy hour», «Personel hour», δίνοντας τη χρονική περίοδο και τις ημέρες της εβδομάδας που θέλετε να είναι ενεργή η ειδική προσφορά.

Το SmartSoft POS είναι ενσωματωμένο με μια ποικιλία υλικού τρίτων κατασκευαστών. Μπορεί να διαχειριστεί τα συρτάρια μετρητών σας, τις συσκευές προβολής πελατών, τη σάρωση γραμμικών κωδίκων, τις ζυγαριές και πολλά άλλα. Το SmartSoft POS ενσωματώνεται με όλα αυτά. Η ομάδα ανάπτυξής μας μπορεί εύκολα να κάνει ενσωματώσεις με την προϋπόθεση της διεπαφής της συσκευής.
Χρησιμοποιώντας το SmartSoft POS μπορείτε να χωρίσετε ή να συγχωνεύσετε αποδείξεις με βάση την ποσότητα των στοιχείων του μενού. Διατίθεται επίσης μεταφορά αποδείξεων από το ένα τραπέζι στο άλλο.

Trying to find the most flexible and
easily customizable POS software for your business?

Let’s make your vision a reality!

Are you interested in discussing my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you