Σύστημα Διαχείρισης Καταλυμάτων Hotel PMS

Ανεβάστε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, σε ένα μέρος.​

SMART Hotel PMS is a property management system that offers the most powerful and cost-effective way to help you manage your hotel operations.

Το SMART Hotel PMS είναι ένα σύστημα διαχείρισης ακινήτων που προσφέρει τον πιο ισχυρό και οικονομικό τρόπο για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις λειτουργίες του ξενοδοχείου σας. Έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα ειδικών ξενοδόχων και ειδικών λογισμικού υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών της φιλοξενίας. Το σύστημά μας αναλαμβάνει όλες τις σημαντικές λειτουργίες σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε και να εκτελέσετε την ημέρα ομαλά. Στο σημερινό περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς είναι σημαντικό να έχετε ένα λογισμικό ξενοδοχείου σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση. Το PMS μας θα πρέπει να παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διαχειρίζεστε όλες τις λειτουργίες των επισκεπτών σας.

Έξυπνο Toolbar

Για εύκολη πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες ενέργειες
Uniquely PMS Toolbar Modules Το SmartSoft PMS είναι ένα πλήρες, αυτοματοποιημένο και ευέλικτο σύστημα Online διαχείρισης καταλυμάτων που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την παραγωγικότητα και τα έσοδα για όλους τους τύπους των ξενοδοχείων!

Νέα κράτηση

Κάντε κλικ για να δείτε τη Φόρμα

Room Rack

Κάντε κλικ για να δείτε τη Φόρμα

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Κάντε κλικ για να δείτε τη Φόρμα

Διάγραμμα συμβάσεων

Κάντε κλικ για να δείτε τη Φόρμα

Room allocation

Κάντε κλικ για να δείτε τη Φόρμα

login access

Easy exit

Ειδοποιήσεις

Μηνύματα

Είστε έτοιμοι να εντυπωσιαστείτε;

Εισαγάγετε τη email σας και θα σας συνδέσουμε με το κατάλληλο άτομο.

Διαχείριση προφίλ

Η ενότητα διαχείρισης προφίλ μας είναι ισχυρή και εύκολη στη χρήση και την κατανόηση. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις πολύτιμες σχέσεις σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις πληροφορίες των καλεσμένων σας και των συνεργαζόμενων εταιρειών. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες και τη σταδιοδρομία επισκεπτών και συνεργατών εταιρειών.

Συνεργασίες

Προφίλ Συνεργασίας

Τα Προφίλ Συνεργασίας στο SmartSoft Hotel PMS σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις βασικές πληροφορίες και το σημείο επαφής, αυτό επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να συνεργάζεστε στενά με τον συνεργάτη OTA. Είναι εξίσου σημαντικό για το ξενοδοχείο να διαχειρίζεται σωστά τις συνεργασίες σας με όλους τους συνεργάτες σας.

Kρατήσεις

A centralized Smart PMS reservation system is a key solution to increasing your hotel's revenue and reducing costs
Ένα κεντρικό σύστημα κρατήσεων είναι μια βασική λύση για την αύξηση των εσόδων του ξενοδοχείου σας και τη μείωση του κόστους. Με την κεντρική μας λύση κρατήσεων, μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε τύπο σεναρίου κρατήσεων: διαδικτυακές κρατήσεις, κρατήσεις εισόδου και εταιρικούς λογαριασμούς. Κατά την πραγματοποίηση των κρατήσεών σας, η γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες και το εύκολο στην κατανόηση GUI του συστήματος κρατήσεών μας καθιστά εύκολη την καθημερινή λειτουργία.

Διαχείριση Κρατήσεων

Smart-PMS Reservation Module

Οι κρατήσεις είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη οποιουδήποτε ξενοδοχείου και η ενότητα κρατήσεων απλοποιεί τη διαδικασία φέρνοντας αποτελεσματικότητα χωρίς να διακυβεύεται ο χρόνος σας. Με τον έλεγχο των κρατήσεων και των κρατήσεων για το ξενοδοχείο σας, επιτρέπει καλύτερο έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες σας.

Διαχειριστείτε όλες τις κρατήσεις ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των δωματίων και των επιπέδων πληρότητας, με την ευκολία ενός και μόνο ταμπλό. Το Hotel PMS συνδυάζει αυτόματα φίλτρα με όλους τους τύπους κρατήσεων και τα εμφανίζει σε έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου.
Η διαχείριση ομάδας είναι το κλειδί για να διευκολύνετε τις ομαδικές κρατήσεις. Με τη διαχείριση ομάδας, μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε ομάδες με άνεση. Με τη λειτουργία διαχείρισης ομάδας, μπορείτε εύκολα να επιβεβαιώσετε μια ομαδική κράτηση ή να αλλάξετε τη διαθεσιμότητά της. Μπορείτε επίσης να κάνετε check-in και check-out μεμονωμένα μέλη της ομάδας με ευκολία.Το λογισμικό του ξενοδοχείου υποστηρίζει ομάδες με την προηγμένη δυνατότητα ελέγχου των επισκεπτών ως ομάδα. Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε άτομα από την ομάδα ξεχωριστά και να διαγράψετε μια συγκεκριμένη συναλλαγή εντός της ομάδας ξεχωριστά. Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση μεγάλων ομάδων και σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο όσον αφορά την επεξεργασία των χρεώσεων ανά άτομο.
Η κράτηση μιας ομάδας ταξιδιωτών είναι τόσο εύκολη όσο η ατομική κράτηση στο SmartSoft  Hotel PMS. Μπορείτε να επισημάνετε δωμάτια επιβεβαιωμένα ή μη, ανάλογα με την προτίμησή σας. Αυτό σας δίνει τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θέλετε να χειριστείτε αυτήν τη διαχείριση χωρητικότητας.
Έχουμε σχεδιάσει τη διαδικασία κράτησής μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεστε ελάχιστο αριθμό στοιχείων. Η ροή έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα των διαφόρων κρατήσεων και ως εκ τούτου είναι δομημένη πολύ λογικά.
Είναι σημαντικό για τους ξενοδόχους να μπορούν να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των επισκεπτών τους σε περίπτωση υπερκράτησης. Διατηρήστε μια πλήρη λεπτομερή λίστα με τα εικονικά δωμάτια των επισκεπτών που διαμένουν σε άλλα καταλύματα και χρεώνονται στο ξενοδοχείο σας.

Σχέδια για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα δωματίων.

Η δυνατότητα κατανομής δωματίων με βάση τις προτιμήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας είναι χαρούμενοι και άνετοι κατά τη διαμονή τους. Μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα ταξιδιού, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστείτε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη χαλάρωση στην άνεση του δικού σας ιδιωτικού δωματίου.

Η κράτηση δωματίου για εκδήλωση, εκπαίδευση ή συνάντηση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Με το σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό δωματίου, τον τύπο δωματίου και ακόμη και τον συνδυασμό και των δύο χωρίς κανένα σφάλμα κατά τη διαδικασία κράτησης. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, καθώς διασφαλίζει ότι κάθε πιθανός επισκέπτης θα χρησιμοποιήσει τον ιστότοπό μας και θα κάνει κράτηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κατανομές

SmartSoft Hotel PMS
Εύκολη διαχείριση των διαμερισμάτων με τους εξωτερικούς και τους τουριστικούς συνεργάτες σας. Υποστηρίζονται συμβάσεις κατανομής και δέσμευσης.

Διαχείριση Ποσοστού

Το SmartSoft Hotel PMS είναι γεμάτο με εργαλεία σχετικά με τα έσοδα που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παρακολουθείτε τα περιθώρια κέρδους σας. Οι προηγμένες αναφορές εσόδων σάς παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τα οικονομικά του ξενοδοχείου σας, κάτι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια καλύτερη στρατηγική δημιουργίας κερδών και να αυξήσετε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας.

Στο PMS του ξενοδοχείου, η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πρόσβασης σε πληροφορίες είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη λειτουργία. Θέλουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το προϊόν μας, γι’ αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα διάφορα προγράμματα τιμών που έχετε στη διάθεσή σας είναι μόλις ένα κλικ μακριά. Με αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές εύκολα και να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση προκειμένου να ανταποκριθείτε και να υπερβείτε τις προσδοκίες των καλεσμένων σας.

At hotel PMS, having the ability to access information easily and in a fast way is the key to any successful operation.

Έλεγχός Διαθεσιμότητας

Με τη λύση Κρατήσεων, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα για ομαδικές και μεμονωμένες κρατήσεις. Η εμφάνιση όλων των βασικών πληροφοριών απευθείας στην οθόνη σάς βοηθά να λαμβάνετε γρήγορες αποφάσεις και να διεκπεραιώνετε γρήγορα τις κρατήσεις.
Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές τιμές για τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα, καθώς και μια επιπλέον χρέωση για ενήλικες και παιδιά. Στη συνέχεια, αυτές οι τιμές θα εφαρμοστούν στη βασική τιμή του ξενοδοχείου σας, ώστε να γνωρίζετε πόσο κοστίζει να κάνετε κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο κάθε φορά.
Δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να ορίσετε ποιοι συντελεστές φορολογούνται και ποιοι όχι. Είναι σημαντικό για τους ξενοδόχους να γνωρίζουν ποιες υπηρεσίες φορολογούνται για τη διευκόλυνση των επισκεπτών τους, ειδικά όταν χρησιμοποιούν συστήματα κρατήσεων τρίτων ή άλλα διαδικτυακά κανάλια κρατήσεων.
With our Reservation solution, you can easily check availability for group bookings and individual bookings.

Γίνε μέρος σε κάτι ξεχωριστό.

Το SmartSoft PMS προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους ξενοδοχείων!

Λειτουργίες Υποδοχής

Το SmartSoft  Hotel PMS είναι ένα ξενοδοχειακό λογισμικό σχεδιασμένο ειδικά για τη ρεσεψιόν των ξενοδοχείων. Το λογισμικό διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση GUI που λειτουργεί ως κόμβος για να εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται το προσωπικό του ξενοδοχείου ενώ εκτελεί τα διαφορετικά του καθήκοντα.

Συμβατικό Διάγραμμα

Δείτε την πληρότητα του δωματίου σας με ζωντανό και ενεργό οργανωμένο οπτικό τρόπο. Διαθέτει επίσης λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης για αλλαγές δωματίου και περιόδου κράτησης. Αυτό το σχέδιο παρέχει πολλές ανέσεις στην οργάνωση και την παρατήρηση των επαγγελμάτων των δωματίων σας.

Check-In

Η διαδικασία του check-in είναι ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση μιας εξαιρετικής εμπειρίας επισκέπτη και τη δημιουργία επιθυμίας επιστροφής. Από τη στιγμή που ο επισκέπτης φτάσει στο ξενοδοχείο σας, μέχρι τη στιγμή που θα φύγει, η ομάδα σας θα μπορεί να εργαστεί ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση μπροστά από το ρεσεψιόν.

Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση ξενοδοχείου ή φιλοξενίας, όπως πανδοχείο, θέρετρο, ξενώνας και πολλά άλλα, τότε πρέπει να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς των επισκεπτών σε διαφορετικές ώρες. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν να προστεθούν χρεώσεις στον λογαριασμό. Η λίστα αυτών των χρεώσεων μπορεί να διαμορφωθεί εκ των προτέρων και θα εμφανίζονται κάθε φορά που υποβάλλεται αίτημα. Εάν υπάρχει πρόσθετη χρέωση που δεν είναι διαθέσιμη στο σύστημα, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη χρέωση με μη αυτόματο τρόπο, βάσει του αιτήματός σας. Όλες οι χρεώσεις αντικατοπτρίζονται με ακρίβεια σε όλες τις αναφορές που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, διευκολύνοντας την παρακολούθηση τους.
Με το SmartSoft Hotel PMS, μπορείτε εύκολα να στέλνετε ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή κονσόλας σε έναν άλλο υπολογιστή/συσκευή σύμφωνα με τις προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις. Αυτό σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στέλνοντας μηνύματα εσωτερικά στον οργανισμό σας, για παράδειγμα: αποστολή ειδοποίησης αιτήματος κατάστασης δωματίου για το προσωπικό καθαριότητας, επιβεβαιώσεις αιτημάτων κράτησης ή ακόμα και προσφορές ξενοδοχείων κ.λπ.
Αν ψάχνετε για μια μοναδική υπηρεσία καθημερινής χρήσης, αυτό είναι! Η λειτουργία Ημερήσια Χρήση θα σας επιτρέψει να εξυπηρετήσετε εταιρικούς επισκέπτες που αναζητούν ένα μέρος για να ανανεωθούν και να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν τα ταξίδια τους ή να μεταφέρουν επιβάτες που χρειάζονται απλώς ένα μέρος για να ξαπλώσουν πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους. Εδώ οι επισκέπτες κάνουν κράτηση για να μείνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να διανυκτερεύσουν και κάνουν check out την ίδια μέρα.
Η ευελιξία είναι κρίσιμη για τη βιομηχανία φιλοξενίας και ταξιδιών. Ορισμένα από τα ξενοδοχεία μας διαθέτουν πολιτικές για πρόωρο check-in όταν ένας επισκέπτης έχει ειδικές ανάγκες, όπως μια οικογενειακή έκτακτη ανάγκη ή μια απροσδόκητη ακύρωση πτήσης. Ανεξάρτητα από τον λόγο, το σύστημά μας σάς επιτρέπει αυτόματα να χρεώνετε την πιστωτική κάρτα του επισκέπτη σας μια επιπλέον χρέωση κατά τη στιγμή της κράτησης και θα εφαρμοστεί αμέσως στον λογαριασμό τους κατά το check in.

Check-Out

Η διαδικασία του check-out είναι μια από τις πιο κρίσιμες λειτουργίες ενός ξενοδοχείου, αν όχι η πιο σημαντική, θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες. Στη διαδικασία, μπορείτε να δημιουργήσετε τιμολόγια σε χρόνο μηδέν, να χρεώσετε πρόσθετα και να επεξεργαστείτε πληρωμές παρέχοντας στους επισκέπτες την υπηρεσία που τους αξίζει. Το σύστημα θα σας επιτρέψει να μοιράσετε τους λογαριασμούς και να χρεώσετε το όνομα του δωματίου ή του επισκέπτη, να αποθηκεύσετε τα στοιχεία του επισκέπτη για μελλοντική χρήση και πολλά άλλα. Για να γίνουν τα πράγματα πιο βολικά, η λειτουργία μηδενικού υπολοίπου check-out διασφαλίζει ότι έως ότου εκκαθαριστεί η πληρωμή, η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Ως ξενοδόχος, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας κάνουν check out στην ώρα τους. Έτσι, εάν φύγουν, μπορείτε να τους χρεώσετε με χρεώσεις καθυστερημένου check out.
Το SmartSoft Hotel PMS διαθέτει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών που κάνει τη χρέωση των επισκεπτών γρήγορη και εύκολη. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν την ευκολία χρήσης όταν πρόκειται να διαχειριστούν τις κρατήσεις τους, να κάνουν check out και να γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να πληρώσουν.

Εσωτερικές Λειτουργίες

Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία για τη διεξαγωγή εσωτερικών εργασιών έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς του κλάδου. Οι λειτουργίες θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τις υπηρεσίες καθαριότητας, μισθοδοσίας και συντήρησης με σχετική ευκολία.

Υπηρεσία Καθαριότητας

Στο SmartSoft  Hotel PMS, η μονάδα συντήρησης σπιτιού σάς δίνει πλήρη εικόνα των λειτουργιών καθαριότητας. Η λειτουργία μιας αποτελεσματικής ομάδας καθαριότητας και η εκτέλεση εργασιών χωρίς λόξυγγα δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά η μονάδα οικιακής συντήρησης SmartSoft  Hotel PMS το κάνει αποτελεσματικά εμφανίζοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Η καθαριότητα αντανακλά την εικόνα ενός ξενοδοχείου και αφήνει μια μακροχρόνια εντύπωση στους επισκέπτες.

Πείτε αντίο στις Υπερ-κρατήσεις

Χρησιμοποιώντας το Smart Hotel PMS, έχετε πλήρη ορατότητα στο σύστημα διαχείρισης ακινήτων του ξενοδοχείου σας, στη μηχανή κρατήσεων και στα κανάλια OTA ανά πάσα στιγμή. Βελτιώστε τη διαχείριση κρατήσεων και τις λειτουργίες του front office με ένα κεντρικό ημερολόγιο κρατήσεων. Μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα τη διαθεσιμότητά σας παντού με ένα μόνο κλικ.

Ταμείο

Τα οικονομικά στοιχεία των καλεσμένων σας είναι οργανωμένα σε folios. Φάκελοι που συγκεντρώνουν τις χρεώσεις σε δωμάτιο ή διάταξη και επιπλέον επίπεδο. Από το σύστημά μας folio είναι σε θέση να δημιουργήσετε φύλλα χωρίς επισκέπτες και να δείτε τις χρεώσεις των εξωτερικών συνεργατών σας.

Folio και Φόροι

Εύκολη παραγωγή και έκδοση κάθε είδους τιμολογίου.
Καταχωρίστε όλα τα ταμειακά έσοδα όλων των ξενοδοχειακών τμημάτων
Υπάρχει σύνδεση με λογιστικές υπηρεσίες. Εάν το λογιστικό σας πρωτόκολλο υπάρχει στο σύστημα βάσης δεδομένων μας, η σύνδεση είναι αυτοματοποιημένη και ένα αρχείο απέχει μόλις ένα κλικ. Εάν όχι, μπορούμε επίσης να συνδεθούμε στο λογιστικό σας σύστημα. Απλώς δώστε μας το απαιτούμενο πρωτόκολλο.
Υπάρχει υποστήριξη για φόρους διαμονής, που ισχύουν σε ορισμένες χώρες, όπως η Ελλάδα.

Νυχτερινός Έλεγχος

Η διαδικασία Night Audit στο SmartSoft PMS πραγματοποιείται με ένα μόνο κλικ, το οποίο συγκεντρώνει αυτόματα τη σύνοψη των δραστηριοτήτων της ημέρας για επαλήθευση. Η ομάδα διαχείρισης και λογιστικής θα έχει μια πλήρη εικόνα της προηγούμενης ημέρας, καθιστώντας εύκολη την αξιολόγηση. Ο Νυχτερινός Έλεγχος βοηθά να διασφαλίσετε ότι οι λειτουργίες του ξενοδοχείου σας εκτελούνται ομαλά.

Αναφορές

Ένα πλήρες σύνολο αναφορών σχετικά με πληρότητες και οικονομικές πληροφορίες που σχετίζονται με όλες τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ξενοδόχου

Διαμόρφωση και Ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις και οι ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι πλήρως παραμετροποιημένες. Είναι σημαντικό να εξατομικεύσετε ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας.

Αναζητάτε το λογισμικό PMS που βασίζεται σε σύννεφο εντός του προϋπολογισμού σας;

Το έχουμε για όλους τους τύπους – μικρές, μεσαίες, μεγάλες και αλυσίδες ξενοδοχείων!

New Reservation Form

Ένα κεντρικό σύστημα κρατήσεων είναι μια βασική λύση για την αύξηση των εσόδων του ξενοδοχείου σας και τη μείωση του κόστους.

Room Rank Form

Άμεση προβολή όλων των δωματίων του ξενοδοχείου με διαθέσιμες  πληροφορίες για την καθαριότητας και την πληρότητας τους

Room Availability Form

Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση από το κεντρικό μενού  σε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα δωματίων.

Conventional Chart Form

Άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την οργάνωση και την παρατήρηση  των δωματίων σας.

Let’s make your vision a reality!

Are you interested in discussing my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you